ÖLMEK DERKEN..?NASIL YANİ?!

Herkese selamlar..

Nasılsınız?

Görüşmeyeli daha doğrusu yazışmayalı neler değişti hayatınızda? Neleri unuttunuz ya da hatırladınız? Dışarı çıktınız mı mesela, baktınız mı gökyüzüne? Yoksa işe gitmek , fatura ödemek miydi dışarıda olma amacınız gökyüzüne bakmak aklınıza gelmedi mi hiç?

Malum kafalar karıştı yine. Vaka sayıları arttı.. kaybettiğimiz canlar 1 olsa bile fazla ama bugün 56..Allah rahmet eylesin hakka yürüyenlere de sevdiklerine de sabır versin mevlam.. Üstelik 3 de şehit daha vermişiz bugün. Rabbim şefaatlerine nail etsin bizi ve canlarını feda ettikleri bu topraklara bizi de laik kılsın inşallah.

Ne çok acı, keder , hüzün, korku, yalan … Kalplerimiz mengenede gibi sıkıştıkça sıkılıyor. Kadınlar ölüyor, çocuklar ölüyor , erkekler ölüyor…insanlar ölüyor.. hemde sadece bu covid belasından da değil dün bu bela yokken nasıl ölüyorlarsa bugün de ondan ölüyorlar..ölüyoruz.. Sevgisizlikten, ilgisizlikten, düşüncesizlikten, bencilikten.. bazen bir silah gibi vuruyor kalbinden bazı sözler , bir bıçakla lime lime kesiliyormuşsun gibi teninden. Bazende gerçekten bir kurşunla , bir bıçakla , bir tokatla, bir arabayla bazen sorusuz sualsiz, bazen yaşarken yani ölüyoruz ölmeye yer arar gibi.

Devası kendimizde dertlerimiz, uykuda oyalıyor.. kabusa talip dönüp duruyoruz işte..

Hep görüşmek üzere… Şimdilik Hoşça’Kalın…

Yorum bırakın